Mob Ambient
 ana@mobambient-sofa.ro  0769820126
  AutentificareCreează cont

Promotia Smart Materials


ORGANIZATORUL PROMOTIEI

Organizatorul promotiei ”SMART MATERIALS” este Dumisan Impex SRL, detinatorul marcii inregistrate "MobAmbient".

Promotia se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

LOCUL ȘI DURATA DESFĂȘURĂRII PROMOȚIEI

Promoția se va desfășura în perioada 05.02.2024 - 18.02.2024 și se va desfăsura atat in mediul online cat si in magazinele de prezentare, conform mecanismului concursului, prezentat mai jos.

DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Promotia este accesibila tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

De aceasta promotie nu beneficiaza angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acesata promotie are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. 

Dreptul de participare la promotie este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul asigura tuturor participantilor respectarea drepturilor legale recunoscute prin Legea nr. 677/2001, dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se opune la prelucrarea datelor personale care ii privesc si dreptul de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa prin email la adresa office@mobambient-sofa.ro

MECANISMUL CONCURSULUI

Orice persoana care achizitioneaza un produs realizat din material WATER REPELLENT sau EASY CLEAN, din categoria CANAPELE / COLTARE / PATURI primeste cadou un taburet patrat, cu dimensiunea de 40 x 40 cm si inaltimea de 45 cm, confectionat din materialul si culoarea din care este realizat produsul ales de dumneavoastra.

Costul materialelor este diferit de cel al unui material simplu! Va rugam sa cereti detalii la efectuarea comenzii. Diferenta de pret este specificata si in catalogul de nuante, prezentat in fiecare pagina de produs.


Cumpărături fără riscConexiune securizatăPlată prin transfer bancarProduse de calitate, producție proprie