Mob Ambient
 ana@mobambient-sofa.ro  0769820126
  AutentificareCreează cont

Canapele București

Puteți alege din modelele prezentate în acet site sau puteți să ne vizitați în oricare din cele 3 showroom-uri: Pantelimon 1, Pantelimon 2 sau Mihai Bravu.
Consilierii noștrii vă pot ajuta să alegeți modelul optim de canapea extensibilă sau fixă pe care o putem livra gratuit în București.
Indiferent dacă optați pentru un model de canapea extensibilă care se află în catalogul nostru (modelele produse de noi) sau că doriți un alt model cu cote diferite, puteți să alegeți materialul tapițeriei (stofă, material plușat sau piele ecologică). 
În showroom găsiți atât modele de canapele extensibile expuse, dar și eșantioane de materiale și culori pentru a putea alege mai ușor materialul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
Modelele noastre sunt realizate pe structură de lemn masiv, lucru care le crește rezistența. Toate operațiunile de producție sunt realizate în fabrica proprie, sub atenta supraveghere a specialiștilor noștri.
Pe lângă aceste modele vă putem oferi, din stoc cu livrare imediată, canapele fixe sau extensibile de import, de foarte bună calitate. Pe lângă structura de lemn masiv, la modelele de import vă oferim și câteva modele de canapele cu structură metalică.

Cumpărături fără riscConexiune securizatăPlată prin transfer bancarProduse de calitate, producție proprie