facebook
Mob Ambient
  vali@mobambient-sofa.ro  0767407103
  Autentificare Creează cont

Cum să alegeți cel mai bun mobilier de dormitor

Vă doriți un dormitor care să vă reflecte personalitatea, în care să vă simțiți reconfortant, să vă creați un spațiu perfect de refugiu și relaxare?
V-ați imaginat dormitorul perfect de atatea ori, cald, spațios, luminos, primitor dar cînd v-ați apucat de mobilarea lui ați descoperit că procesul poate părea de-a dreptul copleșitor, mai ales atunci când nu beneficiați de sfatul unui designer de interior.
În alegerea unui mobilier pentru dormitor, ar trebui să vă ghidați după o regulă simplă - ar trebui să fie confortabil și practic. În acest caz, este necesar să se țină seama de estetica și funcționalitatea mobilierului. 
Cum v-ați imaginat dormitorul perfect, în ceea ce privește mobilierul? Cu siguranță, toți avem un răspuns diferit la această întrebare. Dar chiar și cu atâtea modele și idei diferite, există însă câteva lucruri pe care toate dormitoarele le au în comun și de care trebuie să țineți cont. Iată câteva sfaturi simple pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă.

Canapea de zi cu zi sau pat ortopedic

Chiar dacă vorbim despre design sau despre utilitate, există o componentă de mobilier care poate face obiectul de discuție în ambele cazuri. 
Atunci când ne uitam la o canapea percepem o stare de liniște, de relaxare după o zi de muncă sau în weekend. în cazul unei cananapele extensibile senzația plăcută se poate prelungi și noaptea, atunci cand putem extinde canapeaua pentru a o folosi ca pat.
Dar cum ne dăm seama care este canapeaua optimă pentru noi?

Structura unei canapele

Canapeaua este piesa de mobilier iubita de toti datorita fapului ca ofera confortul pe care multi il cauta. Dar cum trebuie sa fie o canapea ca sa ofere atat utilitatea cat si confortul dorit? Haideti sa “sa despicam putin firul in 4” si sa intelegem mai bine din ce este compusa o canapea, care sunt mecanismele care o fac sa se extinda, ce avantaje si dezavantaje au acestea. O sa abordam doar cele mai utilizate sisteme de extensie, materiale si stofe folosite.

Canapele extensibile

Este dificil să-ți imaginezi un living modern, fără mobilier tapițat, pe care să te poți relaxa, să poți bea o cafea sau să citești. O canapea extensibilă este un simbol al locuinței și al confortului. Atunci când alegi acest tip de mobilier, ar trebui să te gândești la avantajele pe care ți le oferă și de asemenea, ar trebui să te ghidezi după cost. O canapea extensibilă provoacă multe controverse, deoarece există multe modele la prețuri variate. 
Ce trebuie să știi despre o canapea extensibilă?
Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri