facebook
Mob Ambient
 ana@mobambient-sofa.ro  0769820126
  Autentificare Creează cont

Tapițerie ușor de curățat datorită tehnologiei EASY CLEAN

Dezvoltarea tehnologiei incepe sa se simta in foarte multe domenii de activitate, printre care si producția de materiale pentru tapițerie. Acum materialele au culori mai placute, sunt mai rezistente si se pot intretine mai ușor. Acum aceasta tehnologie este mai aproape de noi, dar cel mai important este ca a devenit accesibila pentru oricine.

Canapele extensibile pentru copii și camere cu spații mici

Canapelele extensibile mici pentru copii sunt soluția perfectă, elegantă și economică în special pentru camerele mici, mai ales în familiile unde există atât copii cât și animale de companie. 
În timpul zilei acest tip de mobilier funcțional se poate transforma într-o canapea pentru relaxare, joc sau vizionare la televizor, iar noaptea devine patul ideal pregătit pentru un somn de calitate.

De ce să alegi o canapea de colț?

Înainte de a cumpăra un colțar extensibil, este esențial să luați în considerare exact cum anume intenționați să îl utilizați, ce caracteristici ar trebui să aibă, ce mărime și formă s-ar potrivi cel mai bine camerei în care urmează să fie poziționat. Vă prezentăm câteva caracteristci de care să țineți cont atunci când vă configurați colțarul.

Cel mai bun material de tapițerie pentru animale de companie

Atunci când aveți animale de companie acasă este esențială alegerea materialelor pentru tapițeria mobilei dumneavoastră. Alegeți o tapițerie care să se potrivească animalului dumneavoastră de companie astfel încat părul să nu iasă deloc în evidență și să fie usor de strâns
Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri