Mob Ambient
 ana@mobambient-sofa.ro  0769820126
  AutentificareCreează cont
Canapea de zi cu zi sau pat ortopedic

Canapea de zi cu zi sau pat ortopedic

Chiar dacă vorbim despre design sau despre utilitate, există o componentă de mobilier care poate face obiectul de discuție în ambele cazuri. 
Atunci când ne uitam la o canapea percepem o stare de liniște, de relaxare după o zi de muncă sau în weekend. în cazul unei cananapele extensibile senzația plăcută se poate prelungi și noaptea, atunci cand putem extinde canapeaua pentru a o folosi ca pat.
Dar cum ne dăm seama care este canapeaua optimă pentru noi?

Structura unei canapele

Structura unei canapele

Canapeaua este piesa de mobilier iubita de toti datorita fapului ca ofera confortul pe care multi il cauta. Dar cum trebuie sa fie o canapea ca sa ofere atat utilitatea cat si confortul dorit? Haideti sa “sa despicam putin firul in 4” si sa intelegem mai bine din ce este compusa o canapea, care sunt mecanismele care o fac sa se extinda, ce avantaje si dezavantaje au acestea. O sa abordam doar cele mai utilizate sisteme de extensie, materiale si stofe folosite.

Canapele extensibile

Canapele extensibile

Este dificil să-ți imaginezi un living modern, fără mobilier tapițat, pe care să te poți relaxa, să poți bea o cafea sau să citești. O canapea extensibilă este un simbol al locuinței și al confortului. Atunci când alegi acest tip de mobilier, ar trebui să te gândești la avantajele pe care ți le oferă și de asemenea, ar trebui să te ghidezi după cost. O canapea extensibilă provoacă multe controverse, deoarece există multe modele la prețuri variate. 
Ce trebuie să știi despre o canapea extensibilă?

Despre sistemul RECLINER pentru fotolii și canapele

Despre sistemul RECLINER pentru fotolii și canapele

Este un sistem care permite modificarea sincronizată a poziției spătarului și a suportului de picioare, trecând de la poziția "șezut" la poziția aproape orizontală.
În acest articol aflați de ce un simplu sistem mecanic poate schimba standardele de relaxare.
Cumpărături fără riscConexiune securizatăPlată prin transfer bancarProduse de calitate, producție proprie