Mob Ambient
 ana@mobambient-sofa.ro  0769820126
  AutentificareCreează cont

Canapele Constanța

Gama completă de canapele extensibile, ideale pentru a le transforma într-un pat confortabil. 
Puteți alege din modelele prezentate în acet site sau puteți solicita sprijinul unui consilier care vă poate ajuta să alegeți modelul optim de canapea extensibilă sau fixă pe care o putem livra gratuit în Constanța.
Modelele noastre de canapele sunt realizate pe structură de lemn masiv, lucru care le crește rezistența. Orica canapea extenstibilă este proiectată în așa fel încât să rămână spțiu și pentru o ladă de depozitare generoasă. 
Toate operațiunile de producție sunt realizate în fabrica proprie, sub atenta supraveghere a specialiștilor noștri. Vizitați cu încredere site-ul nostru pentru a descoperii un număr foarte mare de canapele extensibile pe care le puteți personaliza și pe care vi le putem livra gratuit, dacă livrarea trebuie facută în aria de acoperire a curierului. În caz contrar, se poate face livrarea dar curierul vă va percepe o taxă suplimentară, în funcție de numărul de kilometri suplimentari.
Pe lângă aceste modele vă putem oferi, din stoc cu livrare imediată, canapele fixe sau extensibile de import, de foarte bună calitate. Pe lângă structura de lemn masiv, la modelele de import vă oferim și câteva modele de canapele cu structură metalică.

Cumpărături fără riscConexiune securizatăPlată prin transfer bancarProduse de calitate, producție proprie