facebook
Mob Ambient
 ana@mobambient-sofa.ro  0769820126
  Autentificare Creează cont

Materiale pentru tapițerie


Stofă pentru tapițerie

Stofa se regăsește într-o varietate mai mare de culori și permite mai multe combinații. Am ales să folosim materiale solide și rezistente, iar stofa este de cele mai multe ori tratată cu un strat de material protector, care să o facă mai durabilă. 

Stofa se curăță ușor și astfel canapeaua arată ca nouă pentru mai mult timp. Pentru posesorii de animale este recomandată o canapea din stofă groasă, ce va rezista mai bine zgârieturilor.

Îngrijire:
Materialul se poate curăța cu o cârpă moale umedă, fără detergenți și fără a se freca.

despre stofă pentru canapelePluș (stofă catifelată) pentru tapițerie

despre catifea (pluș) pentru tapițerie

Plușul este un material fin și mătăsos, delicat și plăcut la atingere. O canapea de pluș este elegantă, deosebită și rafinată, înnobilând lejer orice spațiu și model. 

Am observat că este preferată de către posesorii de animale fiind ușor de curătat și întreținut. În plus, are mai puține zgârieturi, pentru că ghearele nu se pot prinde în țesătură, lăsând astfel canapeaua în pace.

Îngrijire:
Materialul se poate curăța cu o cârpă moale umedă, fără detergenți și fără a se freca.Piele ecologică pentru tapițerie


Cu o textură asemănătoare cu cea a pielii naturale, pielea ecologică este elastică și moale. O canapea din piele ecologică este o piesă elegantă, care va transforma camera în care este amplasată. Are o rezistență bună la uzură și zgâriere și se întreține foarte ușor. 

Este ideală pentru brațele canapelei, dar nu o recomandăm pentru șezut și spătar. Nu este cea mai bună alegere pentru casele în care sunt animale. Dacă sunt active, câinii și pisicile vor zgâria în timp pielea sau o vor rupe. 

Îngrijire:
Materialul se poate curăța cu o cârpă moale umedă, fără detergenți și fără a se freca. 

despre pielea ecologică pentru tapițerie
Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri