Mob Ambient
 ana@mobambient-sofa.ro  0769820126
  AutentificareCreează cont
De ce să alegi o canapea de colț?

De ce să alegi o canapea de colț?

Înainte de a cumpăra un colțar extensibil, este esențial să luați în considerare exact cum anume intenționați să îl utilizați, ce caracteristici ar trebui să aibă, ce mărime și formă s-ar potrivi cel mai bine camerei în care urmează să fie poziționat. Vă prezentăm câteva caracteristci de care să țineți cont atunci când vă configurați colțarul.

Cel mai bun material de tapițerie pentru animale de companie

Cel mai bun material de tapițerie pentru animale de companie

Atunci când aveți animale de companie acasă este esențială alegerea materialelor pentru tapițeria mobilei dumneavoastră. Alegeți o tapițerie care să se potrivească animalului dumneavoastră de companie astfel încat părul să nu iasă deloc în evidență și să fie usor de strâns

Tapițerie rezistentă la apă

Tapițerie rezistentă la apă

Atunci când alegem un produs tapițat (fotoliu, canapea, colțar sau pat) este indicat să analizăm cu atenție tipul de țesătură care o acoperă, astfel încât să poată fi confortabilă, practică și rezistentă în timp. Printre cele mai practice materiale se numără țesăturile pentru canapele rezistente la apă (water repellent).

Canapea în stil Chesterfild

Canapea în stil Chesterfild

Mobilierul original Chesterfield iși are originile de producție în Anglia. Se crede că Lordul Phillip Stanhope, al 4-lea conte de Chesterfield (1694-1773),a comandat prima canapea din piele stil Chesterfield.  În timp modelul a devenit o emblemă inegalabilă a stilului britanic la nivel mondial. Perfecționate de-a lungul anilor, canapelele Chesterfield au evoluat pentru a deveni unul dintre obiectele de mobilier preferate din lume.
Cumpărături fără riscConexiune securizatăPlată prin transfer bancarProduse de calitate, producție proprie