facebook
Mob Ambient
  vali@mobambient-sofa.ro  0767407103
  Autentificare Creează cont

Colțar de Bucătărie Gyno ROZ

Cod produs: MAS-0093
Distribuie:
Vezi alte comenzi executate
  5 | 1 recenzii
1520 lei

Colțar de bucătărie cu dimensiunile de 200 x 200 cm, realizat pe structură de lemn masiv de fag și PAL melaminat, tapițat cu stofă de culoare roz.

Fabricat în România
Fabricat în România
Fabricat în România  Fabricat în România
Livrare: 10 zile
consultanta consultanță telefonică
garantie garanție 24 luni
proiectare proiectare personalizată
retur retur simplu și rapid
plata plata în RATE ONLINE
transport transport GRATUIT până în fața scării/casei, în aria curierului (se achită doar km suplimentari, dacă este cazul)

Colțar de Bucătărie Gyno ROZ

De câte ori vi s-a întâmplat ca atunci când aveți musafiri, cel mai bine să se simtă la bucătărie? Și asta pentru că acolo e o atmosferă primitoare, toate bucatele și băuturile sunt la îndemână, iar distracția este pe măsură. Iar dacă aveți și un colțar pe măsură, care să susțină toți prietenii dumneavostră prin structura sa și să fie și confortabil, atunci dumneavoastră nu trebuie să vă faceți griji doar ce feluri de mâncare să mai scoateți pe masă.
Acest colțar de bucătărie Gyno Roz este realizat pe structură de lemn masiv de fag și PAL melaminat de 18 mm, el fiind îmbrăcat de o frumoasă tapițerie din stofă de culoare roz și umplut cu burete. Este un colțar deosebit și confortabil în același timp, iar dimensiunile sale de 200 x 200 cm îl face destul de încăpător pentru toți musafirii dumneavoastră. 

Adâncimea șezutului este de 45 cm, cea totală fiind de 60 cm, iar înălțimea sa este de 45 de cm pentru șezut și 90 cm în total. Având o culoare atât de vioaie, cu siguranță va înveseli atmosfera bucătăriei sau balconului dumneavoastră, dându-i un aer prietenos și jovial.
Tip:
Fix/ă
Material tapițerie:
Stofă
Structură:
PAL, lemn
Culoare:
Roz
Accesorii:
Pătură 230 x 200 cm
Brațe:
Fără brațe
Dimensiuni strânsă:
200 x 200 cm
Proveniență:
Producție proprie
Colțarul Gyno se poate executa, pe bază de comandă și pe alte dimensiuni, materiale sau culori.
Dimensiuni totale:

Lungime totală: 200x200 cm
Adâncime totală: 60 cm
Adâncime șezut: 45 cm
Înălțime totală: 90 cm
Înălțime șezut: 45 cm
AMO
Colțar Gyno

Suntem foarte încântați de achiziția acestui colțar. Este exact cum am dorit : modern și de calitate. Mulțumim echipei Mobambient pentru amabilitate, înțelegere și profesionalism. Noi l-am comandat un pic mai mare și pe alte culori, dar a ieșit nesperat de bine. E perfect.

Lasă un comentariu
Acordă o notă
Produse Similare
Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri