facebook
Mob Ambient
  vali@mobambient-sofa.ro  0767407103
  Autentificare Creează cont

Colțar de bucătărie roșu cu negru - model GYNO

Cod produs: MAS-0092
Distribuie:
Vezi alte comenzi executate
  5 | 1 recenzii
1520 lei

Colțar de bucătărie realizat pe structură de lemn masiv de fag și PAL melaminat de 18 mm, cu tapițerie din piele ecologică de culoare neagră și roșie.

Fabricat în România
Fabricat în România
Fabricat în România  Fabricat în România
Livrare: 10 zile
consultanta consultanță telefonică
garantie garanție 24 luni
proiectare proiectare personalizată
retur retur simplu și rapid
plata plata în RATE ONLINE
transport transport GRATUIT până în fața scării/casei, în aria curierului (se achită doar km suplimentari, dacă este cazul)

Colțar de bucătărie tapițat cu piele ecologică roșie și neagră

Eleganța are un nou nume: GYNO. Acest superb colțar de bucătărie realizat din piele ecologică de culoare neagră și roșie va face ca bucătăria dumneavoastră să pare desprinsă din revistele renumite de design interior. Contrastul de culori folosit este unul puternic, dar cu bun gust în același timp. 
Structura din lemn masiv de fag și PAL melaminat de 18 mm din care este realizat îl face să fie un colțar rezistent, ce va avea o perioadă de utilizare extinsă. Poate susține cu ușurință până la 6 persoane, iar dumneavoastră puteți avea o adevărată petrecere în bucătărie. Sau, de ce nu, acesta poate înfrumuseța balconul, unde vă veți relaxa după o zi de muncă alături de un pahar cu vin și cartea preferată. Oricare ar fi alegerea dumneavoastră, colțarul Gyno va fi unul de efect și va ieși în total în evidență.

Dimensiunile sale sunt de 200 x 200 cm, 60 cm adâncime totală, 45 cm adâncimea șezutului, 90 cm înălțimea totală și 45 cm înălțimea șezutului. Un colțar de bucătărie deosebit, pentru o bucătărie deosebită.
Tip:
Fix/ă
Material tapițerie:
Piele ecologică
Structură:
PAL, lemn
Culoare:
Negru, roșu
Accesorii:
Pătură 230 x 200 cm
Saltea șezut & spătar:
Relaxa
Brațe:
Fără brațe
Dimensiuni strânsă:
200 x 200 cm
Proveniență:
Producție proprie
Dacă vă place acest tip de colțar, îl putem realiza pe bază de comandă și pe alte dimensiuni sau culori, pentru a se potrivi spațiului dumneavoastră.
Dimensiuni totale:

Lungime totală: 200x200 cm
Adâncime totală: 60 cm
Adâncime șezut: 45 cm
Înălțime totală: 90 cm
Înălțime șezut: 45 cm
AMO
Colțar Gyno

Suntem foarte încântați de achiziția acestui colțar. Este exact cum am dorit : modern și de calitate. Mulțumim echipei Mobambient pentru amabilitate, înțelegere și profesionalism. Noi l-am comandat un pic mai mare și pe alte culori, dar a ieșit nesperat de bine. E perfect.

Lasă un comentariu
Acordă o notă
Produse Similare
Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri