facebook
Mob Ambient
  vali@mobambient-sofa.ro  0767 407 103
  Autentificare Creează cont

Colțar de bucătărie Gabi

Cod produs: MAS-0073
Distribuie:
Vezi alte comenzi executate
  0 | 0 recenzii
1310 lei

Colțar pentru bucătărie cu dimensiunile 120 x 160 cm, realizat pe structură de lemn masiv, combinată cu PAL. Este tapițat cu piele ecologică în nuanțe de alb și negru.

Fabricat în România
Fabricat în România
Fabricat în România  Fabricat în România
consultanta consultanță telefonică
garantie garanție 24 luni
retur retur simplu și rapid
plata plata în RATE ONLINE
transport   transport GRATUIT în aria curierului (se achită doar km suplimentari, dacă este cazul)

Colțar de bucătărie Gabi

În locuințele noastre, optimizarea spațiului este o necesitate. Iar dacă bucătăria nu este foarte încăpătoare, un colțar ar putea fi alegerea perfectă pentru aceasta. Sau puteți alege să îl utilizați ca piesă de mobilier în balcon, dacă vă place să vă petreceți o bună parte a timpului în acesta.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastră, colțarul se va încadra perfect în spațiul de destinație. Are o lungime totală de 120 x 160 cm, cu o adâncime a șezutului de 44 cm și cea totală de 60 cm. Înălțimea este și ea una destul de generoasă, fiind de 87 cm, iar pentru șezut fiind de 48 cm. Colțarul este realizat pe structură de lemn masiv de fag și PAL melaminat de 18 mm cu burete inclus și îmbrăcat într-o frumoasă tapițerie din piele ecologică albă și neagră.

Pentru ca dumneavoastră să fiți relaxați în privința susținerii colțarului, am ales să îi adăugăm în componență picioare din PAL melaminat de 36 mm pe laterale, pentru a putea fi siguri că nu cedează presiunii.

Tip:
Fix/ă
Număr locuri:
4 locuri
Material tapițerie:
Piele ecologică
Structură:
PAL, lemn
Culoare:
Alb, negru
Brațe:
Fără brațe
Dimensiuni strânsă:
120 x 160 cm
Colțar de bucătărie Gabi este alegerea perfectă pentru bucătăriile mici, în care doriți să vă bucurați de un spațiu extins.
Lasă un comentariu
Acordă o notă
Produse Similare
Magazin de încredere Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri