Mob Ambient
 ana@mobambient-sofa.ro  0769820126
  AutentificareCreează cont
Tapițerie rezistentă la apă

Tapițerie rezistentă la apă

Ce este tapițeria rezistentă la apă?

Atunci când alegem un produs tapițat (fotoliu, canapea, colțar sau pat) este indicat să analizăm cu atenție tipul de țesătură care o acoperă, astfel încât să poată fi confortabilă, practică și rezistentă în timp. Printre cele mai practice materiale se numără țesăturile pentru canapele rezistente la apă (water repellent).
Țesăturile water repellent sunt fabricate din materiale speciale care le oferă proprietatea de a respinge pur și simplu lichidele vărsate, la o expunere peste medie, împiedicând absorbtia lor. Țesătura este acoperită cu un film protector special, creând un strat rezistent la apă, care protejează împotriva absorbției rapide a lichidelor. În loc să fie imediat absorbită, apa este condensată pe suprafața materialului.
Pe eticheta produsului veti gasi afisat simbolul specific ceea ce va indica ca țesătura este acoperită cu un strat protector special, formând un strat hidrofug care previne scurgerea rapidă a fluidelor. 
Simbolul pentru acest tip de țesătură este:    

Lichidul se condensează la suprafața materialului, împiedicând ca fluidul să fie absorbit imediat de material. Acest lucru permite curățarea rapidă a lichidului vărsat cu o cârpă moale sau un prosop de hârtie.
Acest tip de material este folosit în special pentru tapițarea canapelelor, dar se poate folosi la fel de bine pentru un colțar extensibil, un pat tapițat sau tebureți.

Proceduri recomandate pentru îngrijire: Se permite doar spălarea manuală, nu este permisă spălarea cu înălbitor, nu se permite stoarcerea și uscarea articolului, călcare la temperature scăzută, (maxim 110°С),curățare chimică cu orice solvent în afară de tricloretilenă.

În filmul următor vă vor fi prezentate instrucțiunile de curățare ale țesăturii rezistente la lichide în interacțiune cu apă, suc, cafea.


Mai jos vă prezentăm colecția noastră de țesături rezistente la apă.

Matt Velvet


Monolith


Articole recomandate

Lasă un comentariu

Cumpărături fără riscConexiune securizatăPlată prin transfer bancarProduse de calitate, producție proprie