Mob Ambient
 ana@mobambient-sofa.ro  0769820126
  AutentificareCreează cont
Cel mai bun material de tapițerie pentru animale de companie

Cel mai bun material de tapițerie pentru animale de companie

Atunci când aveți animale de companie acasă este esențială alegerea materialelor pentru tapițeria mobilei dumneavoastră. 
Alegeți o tapițerie care să se potrivească animalului dumneavoastră de companie astfel încat părul să nu iasă deloc în evidență și să fie usor de strâns. În general, cel mai bun material, indiferent dacă aveți un câine sau o pisică, este microfibra sau catifeaua sintetică. Una dintre cele mai importante decizii de luat atunci când alegeți o canapea este ce tip de material veți alege, deoarece aceasta este partea de mobilier cu care câinele sau pisica dumneavoastră vor avea probabil cel mai mare contact.

  ”Canapea 

Vă prezentăm astăzi tapițeria model TERRA, o tapițerie robustă, ușor de curățat, perfectă pentru animale de companie aflate într-o gospodărie plină de toate provocările unei vieți aglomerate. Colecția TERRA combină funcționalitatea EASY CLEAN cu funcționalitatea PET FRIENDLY. Aceste caracteristici permit îndepărtarea ușoară a părului de animal, împiedicând în același timp pătrunderea în țesătură.


 ”Material 

Țesătura pentru animale de companie model TERRA este moale, netedă, astfel încât vă va fi foarte ușor să îndepărtați firele de păr. De asemenea, este concepută pentru a fi anti-statică, rezistentă la pete și lichide, astfel încât părul să nu se lipească așa cum se întamplă la alte țesături. 
Simbolul pentru acest tip de țesătură este: simbol pet friendly
Țesăturile cu fibră mică tip TERRA rețin mirosurile, sunt rezistente la zgârieturile lăsate de gheruțele animalelor dumneavoastră. Părul poate fi îndepărtat cu o perie de scame și petele pot fi curățate cu un produs de curățare pe bază de apă.

Pentru cei care sunt alergici sau sensibili la părul de pisică, microfibra TERRA este atât de densă încât acești alergeni pot fi aspirați înainte ca oaspeții să ajungă la dumneavoastră acasă. Microfibra vine într-o mare varietate de culori și este, de asemenea, moale la atingere, făcând-o o țesătură de tapițerie foarte dorită în general. Utilizarea țesăturii model TERRA poate fi extinsă și la alte piese de mobilier. Microfibra TERRA poate îmbrăca cu aceeași eleganță și utilitate patul, scaunele, fotoliile dumneavoastră, nu doar canapeaua. În felul acesta veți crea pentru dumneavoastră și animalele iubite un spațiu prietenos unde veți petrece împreună momente frumoase.

Gama de culori pentru acest tip de tapițerie este foarte variată, acoperind până și cele mai exigente gusturi:

Terra - rezistent la murdărie și păr de animale

Articole recomandate

Comentarii

Ala

Ala

Buna ziua!Am doua pisici. Ma intereseaza daca aveti disponibile scaune de bucatarie care au material Terra. Nu am gasit pe site. Multumesc!


Răspuns: Bună ziua! Nu comercializăm astfel de scaune dar vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a ne cominica ce fel de scaune sunt; vom încerca să le retapițăm cu materialul indicat de dumneavoastră (dacă modelul scaunului permite acest lucru).
Ruxandra

Ruxandra

Bună seara!Cat este metrul patrat sau liniar?De ce trebuie sa fie secret?Vreau sa imi fac o combinație de culori......chiar nu aveți un site cu preturile afișate?


Răspuns: Multumim pentru comentariul amuzant. Nu tinem secret pretul, doar ca noi, in mod normal, nu vindem material separat. Folosim materialul pentru confectionarea produselor prezentate pe acest site. Ne puteti suna, la oricare numar de pe site si va putem da mai multe detalii, inclusiv un pret/m2 daca vreti neaparat sa cumparati material sau sa comandati un produs de la noi, tapitat cu astfel de material.
Ela

Ela

Este rezistenta la zgârieturile pisicii?


Răspuns: Da, în anumite limite, bineînțeles. Dar cel mai important este că pisicile nu sunt atrase de acest tip de material. Puteți testa solicitând o mostră de material.
Eleonora

Eleonora

Se poate cumpăra acest tip de material? Dacă da, care este prețul pe metru?


Răspuns: Da, se poate achiziționa și separat. Pentru detalii vă rugam să ne contactați pentru a ne spune ce model/culoare doriți. Numerele de telefon sunt afișate în acest site.
Peter Olivet

Peter Olivet

Ma interesează materialul pentru tapițerie. Va rog un număr de contact


Răspuns: Buna ziua, ne puteti contacta la oricare numar din cele afisate pe acest site.

Lasă un comentariu

Cumpărături fără riscConexiune securizatăPlată prin transfer bancarProduse de calitate, producție proprie