Mob Ambient
 ana@mobambient-sofa.ro  0769820126
  AutentificareCreează cont
Canapea de zi cu zi sau pat ortopedic

Canapea de zi cu zi sau pat ortopedic

Desing şi utilitate. Două condiţii iportante în alegerea pieselor de mobilier, dar obligatorii în cazul uneia, în mod special. Este vorba despre canapeaua din sufragerie, cea care ar trebui să ne asigue maximul de confort. Există nenumărate modele din numeroase materiale, într-o multitudine de forme şi culori. Ştim, alegerea unei canapele pare o misiune imposibilă. Dar lucrurile nu sunt atât de complicate. Şi asta pentru că putem rezuma totul la doar două categorii de canapele:  

Canapeaua de zi
Ţinând cont că vom folosi canapeaua preponderent în perioada zilei, este indicat să alegem un model şezut şi spătar moi. O astfel de canapea este compusă, în general, dintr-un schelet de lemn, la care se adaugă perne din spumă poliuretanică (burete) de diverse densităţi. Fiind o canapea fixă, fără componente mobile, strucutra canapelei devine mai solidă. Singura parte supusă uzurii, cu excepţia tapiţeriei, este buretele, care, în timp, în functie de duritatea lui, poate să nu mai revină la forma iniţială. Nu fiţi însă dezamăgiţi, pentru că şi aici există un mic secret, pe care îl putem folosi în avantajul nostru. Soluţia este un şezut modular realizat din perne. În cazul degradării lui, putem schimba doar pernele sau doar buretele din interiorul lor, neafiind nevoie de o retapiţare copletă a canapelei.

Canapeau de zi şi de noapte
Este vorba clar despre o canapea extensibilă, al cărei rol este de a se transforma rapid într-un pat suplientar, la nevoie. Asta se poate întâmpla fără să fim nevoiți să simțim vreo diferență fața de confortul patului din dormitor. Caz în care sunt de evitat canapalele cu șezut din perne. Şi asta pentru că, în perioada somnului, acestea nu oferă o susținere fermă. Ar fi în schimb de preferat folosirea plaselor de arcuri tip Relaxa, acoperite cu un burete special pe care îl putem alege în funcție de duritatea lui. Astfel vă veți putem bucura atât de relaxare pe tipul zilei, cât și de odhină noaptea.

Indiferent ce tip de canapea alegeți, nu neglijați aspectul vizual. Datorită evoluției tehnologice, acum avem la dispoziție materiale și culori diverse pentru realizarea tapițeriei. Mai mult, atunci când nu știți ce doriți, cel mai bine este să apelați la ajutorul unui consultant. Rolul lui este de a ne ghida în luarea deciziei corecte pentru noi, în funcție de oferta producătorului și de cromatica camerei în care urmează să fie așezată canapeau.
Realizarea unor astfel de canapele poate avea procese tehnologice diferite, în funcție de producător. Tocmai de aceea este indicat să alegem un producător experimentat. Acela va şti întodeauna să îşi optimizeze procesul de producţie şi să corecteze eventuale greşeli de proiectare.

MobAmbient produce la comandă orice tip de canapea extensibilă dar vinde și canapele produse în afara țării, cu livrare din stoc.Articole recomandate

Lasă un comentariu

Cumpărături fără riscConexiune securizatăPlată prin transfer bancarProduse de calitate, producție proprie