facebook
Mob Ambient
  vali@mobambient-sofa.ro  0767 407 103
  Autentificare Creează cont

Colțar extensibil cu etajeră și taburet NEGRU / ALB - ALEX

Cod produs: MAS-0071
Distribuie:
Vezi alte comenzi executate
  0 | 0 recenzii
2570 lei

Colțat extensibil cu 4 locuri, executat pe structură de lemn masiv de fag și îmbrăcat cu tapițerie din stofă și piele întoarsă ecologică.

Fabricat în România
Fabricat în România
Fabricat în România  Fabricat în România
garantie garanție 24 luni
proiectare proiectare personalizată
retur retur simplu și rapid
plata plata în RATE ONLINE
transport   transport GRATUIT în aria curierului (se achită doar km suplimentari, dacă este cazul)

Colțar extensibil cu etajeră și taburet NEGRU / ALB - ALEX

Atunci când realizăm piese de mobilier în fabrica noastră, ne punem în permanență în pielea clienților și ne gândim ce și-ar mai putea dori. Astfel, după îndelungi dezbateri privind funcționalitatea și utilitatea, a luat naștere acest superb colțar extensibil Alex, ce vine la pachet cu o etajeră atașată și un taburet.

Pentru că suntem convinși că existau în fiecare seară discuții despre cine primește locul de pe șezlong, ne-am gândit să încadrăm și un taburet în componența colțarului, pentru ca toată lumea să își poată întinde și relaxa picioarele.

Etajera atașată în lateralul colțarului, poate suplini cu ușurință rolul unei măsuțe fantezie, ea fiind foarte practică. Astfel, puteți avea la îndemână revistele sau cărțile preferate, cât și telecomanda, fără a mai fi nevoie să vă ridicați.

Este un colțar destul de generos ca dimensiuni, având 300 x 180 cm, iar extensia acestuia este de 140 cm și este realizată pe sistem de role. Are în componență și o ladă de depozitare, peste care vine șezutul realizat cu plasă tip arcuri relaxa și spumă poliuretanică. 

Am pregătit pentru dumneavoastră și 5 perne cu dimensiunile de 60 x 70 cm, incluse în preț ce se vor combina plăcut cu tapițerie din stofă neagră și piele întoarsă albă. Iar dacă livingul dumneavoastră are deja o canapea în compoziție, puteți să îi găsiți colțarului Alex loc și în camera copilului, birou sau, de ce nu, dormitor.


Tip:
Extensibil/ă
Număr locuri:
4 locuri
Material tapițerie:
Piele ecologică, stofă
Structură:
PAL, lemn
Ladă pentru depozitare:
1
Culoare:
Alb, negru
Accesorii:
5 perne
Brațe:
2 brațe
Dimensiuni strânsă:
300 x 180 cm
Extensie:
140 cm
Coltar extensibil cu etajeră și taburet Alex cu extensie pe sistem role ce se realizează prin glisarea șezutului și lăsarea în jos a spătarului.
Dacă aveți alte preferințe în ceea ce privește dimensiunile sau culorile, ne puteți contacta și vom realiza acest colțar după specificațiile dumneavoastră, pe bază de comandă.
Lasă un comentariu
Acordă o notă
Produse Similare
Magazin de încredere Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri